Aan het werk!

sims carriere

Speel VANDAAG nog met onze TIJDELIJKE 18% korting!

Klaar voor een nieuwe uitdaging in de wereld van de Sims? Zet je Sims aan het werk in de nieuwe uitbreiding van de Sims 4 Aan het werk (Alléén hier met 18% korting!). De vele nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat je je zeker niet zal vervelen. Met deze uitbreiding heb je de mogelijkheid om drie nieuwe carriers uit te bouwen, zo kan je je Sim meevolgen als detective, wetenschapper of arts. Als dat nog niet uitdagend genoeg is, kan je in de volledig nieuwe buurt Magnolia Promenade een eigen winkel opstarten of lekker shoppen. Nog vrije tijd? Dan kunnen je de Sims nieuwe vaardigheden onder de knie laten krijgen. Lees hieronder de eindeloze mogelijkheden in deze Sims aan het werk review.

Op weg naar een nieuwe carrière

Jou Sims topdokter?
Laat jou Sim levens redden en patiënten behandelen. Begin met simpele taakjes en werk je op tot echte topdokter. Na een tijdje voert jou Sim zelf de onderzoeken uit om een juiste diagnose te kunnen stellen. Een pilletje, spuit of zelfs operatie, jou Sim kan het allemaal. Zelfs voor een noodoperatie en een bevalling staat je Sim paraat. Stap binnen in de fascinerende medische wereld!

Uitdagende criminele scenes uitpluizen?
Jou Sim als detective, dat wil zeggen veel uitdaging. Naar gelang je meer promotie krijgt, krijg je steeds meer leiderschap. Onderzoek de plaats van het delict en verzamel vingerafdrukken, foto’s en ander bewijsmateriaal om getuigen te kunnen ondervragen. Analyseer je bewijsmateriaal grondig en let op dat het bewijsmateriaal niet gestolen wordt! Heb je een verdachte opgespoord? Dan kan je Sim een ondervraging uitvoeren en een bekentenis afdwingen. Je tactiek kies je zelf. Als de dader de misdaad bekend heeft en veilig achter de tralies zit, kun je weer op weg naar een volgende nieuwe uitdagende crime scene. Spanning verzekerd.

Nieuwe uitdaging als wetenschapper?
Als wetenschapper gaat je Sim nieuwe uitvindingen ontdekken en uitproberen, in het voordeel van andere Sims, of net niet. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden te ontdekken, zo is er bijvoorbeeld een uitvinding die andere Sims hersenspoelt of in een spook verandert. Wat dacht je van een kloonmachine? Altijd al contact willen leggen met buitenaardse wezens? Met de Electroflux Wormgatgenerator kan je naar een buitenaardse wereld reizen. Maar let op, soms gaan experimenten fout.

Je eigen winkel.
Als je Sim zelf een winkel runt heb je veel vrijheid. Begin best klein, zodat je geld verdient om een grotere zaak op te bouwen. Er is veel keuze in wat je kan verkopen, zo kan je kledij of zelfgemaakte spullen verkopen zoals boeken, foto’s, voedsel,… Je moet de klanten lokken door bijvoorbeeld een advertentie. Maar daar stopt het niet bij. Als de klanten eenmaal over de vloer komen, moet je proberen je producten te verkopen. Stel de verkoopsprijzen bij, sla een goed verkooppraatje,… alles wat kan helpen om andere Sims te doen kopen. Het is vooral ook leuk om met je opgebouwde vaardigheden aan de slag te gaan in je winkel.

sims aan het werk

Ben jij de enige Sims speler die deze addon nog niet speelt?

Extra vaardigheden

Bakken en fotograferen zij de twee nieuwe vaardigheden die je worden aangeboden. Met het bakken krijg je er meteen 10 vaardigheidsniveaus bij en met fotografie 5. Zo heb je lekker veel ruimte om te groeien.
Als bakker kun je bijvoorbeeld voodoopopdonuts, lavatulbandcake, vistaart en zoveel meer maken. Als je echt goed bent kan je je eigen bakkerij beginnen.
Als fotograaf zal je je ook niet vervelen. In je studio kan je allerlei achtergronden kiezen om een perfecte foto te maken. Je kan de instellingen zoals de filter en het formaat zelf wijzigen. De foto’s kan je als herinnering gebruiken of ophangen. Soms zijn er ook vreemde wendingen, wat denk je van een magische kabouter in beeld?

Buitenaardse wezens gespot

Op de planeet Sixam wonen niet alleen buitenaardse wezens, maar vindt je ook planten, geoden en kristallen. Deze planeet is niet de enige plaats waar buitenaardse wezens te vinden zijn, ze verplaatsen zich ook onder de Sims. Soms vermommen ze zich, andere keren zijn ze net erg opvallend. Maar let op ze je niet ontvoeren naar een buitenaardse planeet!

Zoals je zult merken, er is heel wat te beleven in de nieuwe uitbreiding Sims 4 Aan het werk. Het is een ontspannende, variërende game, een sublieme aanwinst voor je game collectie. Zet je Sims aan het werk!