Sims 3 Seizoenen

Katten artikelen
sims seizoenen

The Sims Seasons

Wanneer komt sims 3 seizoenen?

De nieuwste uitbreiding van Sims 3 is een game waarvan je in de war raakt. Is dit nou het echte leven of doorloop je een virtueel levenspad? In de Sims 3 seizoenen maak je kennis met de meest realistische versie van de Sims ooit. Voorheen waren je sims al uit hun schulp gekropen, maar Sims 3 heeft dit overtroffen. Want dat is bijna geen game meer te noemen. Het is een wereld van personen met enorm veel bezieling, hartstocht en intuïtie.

Sims 3 seizoenen laat je het spel nog intenser beleven door de game zo echt mogelijk te laten lijken. In deze ultieme versie horen uiteraard nieuwe kleding, gerechten en allerlei accessoires, maar Sims 3 seizoenen gaat nog een stap verder. Het spel laat niet alleen je sims de vrolijke geuren van de lente beleven. Nee, jij beleeft het met ze mee! Jij bent een met de gedachten van jouw alter ego. Jullie genieten samen van de zomerse dagen en drinken een cocktail op een zwoele avond.

sims 3 weersomstandigheden

Maar je sim en jij delen ook de heftige regenbuien en de vallende blaadjes in de herfst. Bibberen met z’n tweeën van de kou als Koning winter van zich laat horen. Dit zorgt ervoor dat jullie vrienden voor het leven zijn en dat het afscheid aan het einde van de dag altijd een beetje pijn doet.

Sims 3 seizoenen is voor spelers van alle leeftijdscategorieën. Ben je jong? Dan speel je jouw toekomstige droomleven. Zit je in de herfst van je leven? Dan weet je jouw sim perfect te behoeden voor de gevaren die hij tegenkomt op zijn levenspad. Pas wel op dat je met beide benen op de grond blijft staan, want toen je net naar buiten keek bleek het te regenen, al zou je toch zweren dat je de intense zomerzon op je huid voelde branden…

One Response

  1. J aug 21, 2013

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *