Sims 4 Addons – Alles op een rijtje!

Katten artikelen

Sims 4 Spelen

sims4-kortingsactie

Waar wacht je eigenlijk nog op?!

Los van de Sims 4 addons is deze tijdloze game al jaren één van de meest populaire spellen voor jonge gamers. Iedereen kent het of heeft het weleens gespeeld. Het spel is in de loop der jaren sterk verbeterd, we zitten inmiddels al bij De Sims 4. Het spel is heel realistisch geworden en het ziet er super mooi uit en het spelplezier is zeker verhoogd de afgelopen jaren.

Het spel

De gameplay is niet moeilijk te begrijpen, je zit er snel in. Je maakt je eigen karakter of zelfs hele familie en laat ze leven. Jij bent de beheerder van hun leven. Het enige punt waar je rekening mee moet houden zijn hun behoeften en wensen, maar als je de Sims gelukkig houdt zullen ze verder doorleven en van alles beleven.

Add-ons

Start je carriere!

Start je Sims carriere NU!

Een add-on is de Engelse term voor uitbreidingspakket. Deze add-on is een uitbreiding voor het originele spel die extra mogelijkheden in of rondom het spel toevoegt.
Voor de Sims heb je veel verschillende add-ons die het originele spel vereisen, deze uitbreiding voor het spel is niet een geheel nieuw spel, maar bied meer en extra mogelijkheden en opties voor het originele spel.
In de add-ons zitten vaak extra opties, levens, wapens, missies of compleet nieuwe spelwerelden.
De add-ons zijn meestal te verkrijgen op een cd-rom, het komt echter de laatste jaren steeds vaker voor dat de uitbreiding voor het spel ook op internet te downloaden is.

Sims 4 addons

Elke Sims versie heeft zijn eigen addons. Deze addons maken het spelen net wat leuker omdat je meer mogelijkheden tot je beschikking krijgt. Bij De Sims 4 addons kun je in principe drie verschillende categorieën onderscheiden;

uitbreidingspakketten

Naast het originele basisspel van De Sims 4 zijn er ook meerdere uitbreidingspakketten verschenen en er zullen meer uitbreidingen verschijnen de komende tijd.

De Sims 4 Aan het Werk (uitbreiding 1)
In dit eerste grote uitbreidingspakket zijn de Sims erg ambitieus en werken ze hard om succesvol te worden in hun carrière. Er zijn in dit pakket vier verschillende carrières die centraal staan; dokter, wetenschapper, detective en ondernemer. Iedere carrière heeft zijn eigen locatie waar de Sims kunnen werken aan hun ambitie.

sims 4 addons

Beleef jij het al samen met de andere SIM FANATICS!?

De Sims 4 Beleef het Samen (uitbreiding 2)
In dit tweede grote uitbreidingspakket van de Sims 4 staat in het teken van samenzijn.
Er is een nieuwe buurt; Windenburg, waar je verscheidene activiteiten kunt organiseren. Speel spelletjes, duik in een zwembad, er zijn kroegen om te chillen en dit uitbreidingspakket heeft ook een inloopkast! Wie droomt daar nou niet van. Organiseer met je dj- en dansskills een onvergetelijk feest.

Naast de grote uitbreidingspakketten heb je ook kleinere pakketten. Dit zijn de accessoires pakketten. Je hebt zes van deze pakketten waarvan twee Sims addons 2016 zijn.
Dat betekent dat deze vrij recent uitgebracht zijn. In deze accessoires pakketten heb je de mogelijkheid tot romantische tuinen, filmavonden, Halloween en nog vele andere opties.

Tevens heb je naast de vorige twee genoemde sims 4 addons ook nog de Sims gamepacks. Tot nu toe zijn er drie van deze gamepacks;

  • Dine out,
  • wellnessdag en
  • in de natuur;

In de eerste kun je je eigen restaurant openen en onderhouden, in deze gamepack draait het echt om de restaurants en het eten in dezen. In de Wellnessdag wordt je Sim nog ontspannender. Met nieuwe gameplays en nieuwe wellness locaties en zelfs een nieuwe vaardigheid voor je sim wordt het spelen nog leuker.

Als laatste is er de ‘in de natuur’ gamepack. Hiermee laat je je Sim de buitenlucht ontdekken. Ga tuinieren, verzamelen kruiden, bezoek een kluizenaar. Wordt één met de natuur.

In de toekomst zullen er nog veel meer addons verschijnen voor De Sims 4, dus je zult je nooit vervelen met dit spel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *