sims 4 goedkoop

Speel Sims 4 vandag nog en geniet van de doldwaze dingen die jouw Sims gaan doen!

De Sims 4 is het nieuwste en meest realistische spel van Maxis tot nu toe! Creëer je eigen virtuele wereld vol verrassingen, liefdes, ruzies en spanningen. Nog nooit was het leven van de Sims zo echt. De persoonlijkheden, de omgeving, de vrijheid en de vormgeving zijn zo realistisch, dat het bijna is of je zelf in de wereld zit. Waarom moet je de Sims 4 kopen? Het is uitdagend, spannend, lachwekkend en superleuk om te spelen!

sims 4 kopen

Waarom zou je the Sims 4 aanschaffen? Wij hebben redenen genoeg!

De Sims 4 normale editie

Creëer je koppige, humoristische of spontane Sim
Je kunt je Sim vormen zoals jij het wil. Allereerst kan je kiezen in welke levensfase je Sim zich bevindt (baby, peuter, kind, tiener, jongvolwassene, volwassene, oudere, geest). Je kan zelf bepalen of je Sim ouder wordt of niet. Het uiterlijk, geslacht en karakter van de Sim kun je helemaal zelf bepalen. Zelfs voorkeuren als favoriete gerechten, muziek en kleur zijn te kiezen. Belangrijk is ook het sterrenbeeld, de stem en het levensdoel van de Sim. Er zijn eindeloze mogelijkheden om zo steeds weer een unieke Sim te creëren, bijvoorbeeld naar je eigen karakter. Of wellicht vind je het leuk om je vrienden te creëren binnen het spel. Dit alles is zeer eenvoudig te doen en kan het spel nog leuker maken dan het al is. Mocht je nog meer hulp of advies willen, wees niet bang om een reactie achter te laten!

Houd je Sim happy!
Heb je een Sim-familie geschapen dan is het belangrijk om je Sims zo gelukkig mogelijk te maken. Dit doe je ten eerste door te voldoen aan de primaire behoeften van de Sim: blaas, honger, energie, sociaal, hygiëne en plezier. Om te voldoen aan deze behoeften moet bijvoorbeeld je Sim op tijd naar het toilet, genoeg eten en slapen, veel contact hebben met andere Sims, douchen en leuke dingen doen zoals gitaar spelen. Verder is het belangrijk dat je sim carrière maakt (behalve de jongere Sims, zij moeten naar school). Er moet namelijk wel brood op de plank komen!

Mocht je het uiteindelijk toch echt niet voor elkaar krijgen om je Sims blij te maken en te houden, dan kun je altijd teruggrijpen op eventuele cheats. Er zijn voldoende codes die ervoor kunnen zorgen dat je Sims een vriendschap aangaan of behouden… Of zelfs vanuit een vriendschap een relatie kunnen opbouwen.

Limited Edition van Sims 4 kopen?

sims 4 limited edition

Wat maakt deze limited edition zo speciaal?

Ontdek de virtuele wereld
Iedere Sim heeft wensen, op korte en lange termijn. Door steeds weer te streven naar het voldoen aan deze wensen blijft het spel spannend en uitdagend. Maak van je Sim een topchef of een meester-schilder. Door steeds de vaardigheden van je Sim te verbeteren, worden doelen bereikt en word je Sim gelukkiger. Ontdek nieuwe mensen in de stad of koop zelfs een bedrijf in de stad. Alles is mogelijk in de wereld van de Sims. Waar wacht je nog op? Bestel de de Sims 4 alvast online bij bol.com en je hebt hem in huis op de dag van release!

Ook binnen de limited editie kun je gebruikmaken van een aantal erg goede en leuke Sims 4 mods. Een erg bekende mod is bijvoorbeeld de nude mod. Maar er zijn ook hele andere, leuke mods beschikbaar die je spel een totaal nieuwe dimensie kunnen geven! Deze kun je zelf maken of gemaakte mods zelf downloaden en installeren. Leer hier meer over en laat je reactie achter.

Nieuwe versies Sims 4

Met alle ontwikkelingen die deze game nu doormaakt en zijn gemaakt in het verleden, kunnen we met zekerheid zeggen dat er nog een behoorlijk aantal prachtige updates en releases op stapel staan voor de nabije toekomst. Details kun je onder andere hier en hier lezen. De uitbreidingen die in de nabije toekomst uitkomen zullen ook direct te koop en/of te downloaden zijn. Sims 4 kopen en downloaden is via onze sponsor met gemak te doen. Je kunt hem dan vandaag al spelen!

Uiteraard was het mogelijk maken van de creatie van je eigen Sim een toevoeging die door vele duizenden gamers is aangemoedigd. Hopelijk kunnen we op dit vlak ook nog het een en ander verwachten. De releases uit Amerika, zoals Sims 4: Ghosts en ‘Aan Het Werk’ zijn ook in goede aarde gevallen in Nederland. Maar het is nu echt wachten op een nieuwe versie, die ook beschikbaar wordt op consoles en de Macintosh!

Houd onze website in de gaten, volg onze Facebook pagina en word lid van onze nieuwsbrief om direct op de hoogte te worden gehouden van de veranderingen en laatste nieuws betreffende het meest geniale spel ooit: The Sims 4!