Sims 4 Release Date: Xbox One, PS4 en Mac

Katten artikelen

Elke nieuwe versie van The Sims wordt uitgebracht met een grote mate van hype en lawaai. Logisch, aangezien dit spel uitermate populair is en door miljoenen mensen wereldwijd, van alle leeftijden, wordt gespeeld. Het was in beginsel gemaakt voor de PC, maar de tijden zijn veranderd en het is niet meer dan logisch met het grote aantal console liefhebbers dat EA heeft besloten om eindelijk data bekend te maken waarop de Sims wordt uitgebracht op de Xbox, Playstation 4 en Mac.

sims 4 op mac

Mogen we dan eindelijk onze favoriete game op de Max OS verwachten?

Orginele Sims 4 Release Date en uitbracht op consoles

Sims 4 is uitgebracht op de PC in September 2014 en was uiteraard direct een grote hit in de gaming community. Voorgaande versies en uitbreidingen waren ook al beschikbaar gemaakt voor onder andere de Xbox 360 en Playstation 3, waaruit blijkt dat EA de console-gebruikers daadwerkelijk serieus neemt. Waar ze wel de plank mis sloegen, was het feit dat het spel niet beschikbaar is gemaakt voor de Xbox One, playstation 4 en, de grootste mispeer, de Mac OS. Hierdoor heeft EA een boel mensen mee gemist.

Sims 4 op Mac in Februari 2015

Laten we daarom wat betreft release dates maar als eerste duidelijkmaken wat de verwachten zijn voor de Mac, aangezien deze gebruikers in grote getalen wachten. Alhoewel er geen datum in steen staat, is het wel duidelijk dat het spel op dit platform uitkomt in Februari 2015. Het moge duidelijk zijn dat dit zeer groot nieuws is en dat blijkt ook uit het grote aantal pre-orders die zijn binnengekomen. Dus, bij deze onze hartelijke felicitaties aan alle Sims liefhebbers met een Mac!

Xbox One en Playstation 4

sims op ps4

The Sims eindelijk op console?

Als het gaat om The Sims op console dan moeten we helaas nog wat voorzichtiger zijn en grijpen we op een aantal speculaties. Er is niets specifieks hierover gezegd of bekend gemaakt door de makers, maar als we kijken aar de geschiedenis van de voorgaande delen en uitbreidingen, kunnen we concluderen dat ook voor deze platformen het toch zeker tegen de herfst zal zijn voordat zij mogen kennis maken met de Sims. Oftewel, geduld is een schone zaak… Voor nu.

Conclusie en officiële mededeling Sims 4 release date

Wat betreft The Sims op console kunnen we nu een aantal zaken conluderen. Het uitbrengen van deel 4 op de Mac is van harte welkom en zal zeker in goede aarde vallen bij de grote groep gebruikers van deze computer. Daarnaast zal het de verkoop zeker goed doen aangezien het aantal pre-orders gigantisch is, wat betekent dat ook het effect van het uitbrengen van deze game op andere consoles zal worden bespoedigt.

Helaas valt er dus over de Sims 4 release date op Xbox en Playstation momenteel weinig te zeggen, behalve dat EA in het verleden ruim de tijd heeft genomen om zijn games op deze machines uit te brengen. Een negatieve benadering zou kunnen duiden op de herfst, of zelfs tegen de kerst van 2015, aangezien dat marketing technisch natuurlijk een uitstekend moment is om iets op de markt te brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *