Sims 4 Uitbreidingspakketten

Katten artikelen

Ook zo dol op de sims 4? Breid nu je Simswereld uit met de sims 4 uitbreidingspakketten! Deze sims 4 uitbreidingspakketten hebben allerlei nieuwe functies, vaardigheden, attributen en karaktereigenschappen voor de Sims. Zo wordt het creëren van je eigen wereld nog veel leuker! De Sims 4 uitbreidingspakketten worden in 2014 bekend gemaakt en zijn dan te bestellen via onze site. Hieronder zijn de verschillende sims 4 uitbreidingspakketten te vinden.

uitbreiding sims 4

Verschillende uitbreidingen en updates staan op het punt gereleased te worden door EA.

Diverse Sims 4 Uitbreidingen / Releases

De Sims: Wereldavonturen
In dit uitbreidingspakket kan je Sim naar verre landen als Frankrijk, China en Egypte. In ieder land zijn weer andere vaardigheden te behalen en is de klederdracht en uiterlijk van de bewoners anders. Zo kun je in China de Oosterse vechtkunst beoefenen, in Frankrijk je eigen nectar maken en kom je in Egypte regelmatig mummies tegen.

De Sims: Ambities
In dit spel zijn er nieuwe beroepen voor de Sims en draait het allemaal om het verbeteren van je carrière.

De Sims: Na Middernacht
Je Sim kan hier een echte celebrity worden en het uitgaansleven staat centraal in dit spel. Luxe staat centraal.

De Sims: Levensweg
Voor iedere levensfase zijn nieuwe functies beschikbaar. Zo kunnen volwassenen in een midlifecrisis terecht komen en kunnen tieners kattenkwaad uithalen.

sims4-kortingsactie
De Sims: Beestenbende
De titel zegt het eigenlijk al, huisdieren staan centraal in dit uitbreidingspakket. Van kat tot konijn van reptiel tot insect alle dieren zijn mogelijk in dit spel. Ook in eerdere spellen van de Sims waren er uitbreidingspakketten waarin dieren centraal stonden.

De Sims: Showtime
De sims 4 Showtime draait allemaal om de showbizz. Je Sim kan een beroemde zanger of zangeres worden of zelfs goochelaar. Ze kunnen beroemd worden en door paparazzi achtervolgd worden.

De Sims: Bovennatuurlijk

Start je carriere!

Start je Sims carriere NU!


Dit bijzondere uitbreidingspakket geeft je Sim bovennatuurlijke krachten. Allerlei mythische wezens kunnen worden gemaakt, zoals weerwolven, tovenaars, heksen etc.

De Sims: jaargetijden
De seizoenen staan hierin centraal, met allerlei nieuwe functies per seizoen.

De Sims: Studententijd
Het studentenleven is ook in De Sims heftig.

De Sims: Exotisch Eiland
De Sims kunnen hun eigen resort opbouwen op een mooi eiland.

Andere gamepacks en addons vind je hier! Ook hebben we gloednieuwe uitgebreide reviews van bijvoorbeeld Sims: Aan het werk of Beleef het samen.

3 Comments

  1. Sanne jul 7, 2014
  2. jessica jan 11, 2015
  3. Ineke jun 4, 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *