Sims 4 Aan Het Werk – Flop?

Katten artikelen
sims 4 aan het werk

De Sims 4: Aan Het Werk is de meest recente uitbreiding van de succesvolle Sims Serie.

Het eerste uitbreidingspakket van de Sims 4 (de Sims 4 Aan Het Werk) komt in april al weer uit. Met drie gloednieuwe carrières, alle drie compleet met een nieuw compleet bespeelbaar carrièrepad, zijn er genoeg manieren voor jou om de ambities van je Sims waar te maken.

Maar dat is nog niet alles, nu kun je zelfs een levensecht bedrijf voor je Sims creëren en gebruik maken van de grootste hobby’s en best ontwikkelde vaardigheden van je Sims om Simdollars te verdienen. Wanneer de Sims 4 Aan Het Werk in april uit komt zijn er genoeg dingen om te ontdekken, maar in de tussentijd zijn hier zeven belangrijke dingen die je moet weten:

  1. Wees een dokter: je Sim kan zijn of haar dagen nu volbrengen met het redden van levens, het behandelen van patiënten, het uitvoeren van operaties, en voor de eerste keer ooit, het ter wereld brengen van baby’s!
  2. Bestrijd misdaad: onderzoek misdaad scènes, ondervraag Sims en arresteer criminelen terwijl je jezelf omhoog werkt van nieuweling tot het hoofd van de politie.
  3. Experimenteer en vind uit: scheikundigen spenderen hun dagen met het bouwen van de gekste uitvindingen en het verzamelen van de meest unieke monsters voor duivelse creaties als de Sim Straal. Jouw Sim zal moeten bepalen of ze hun uitvindingen gebruiken om andere Sims te helpen, of ze het leven juist zuur te maken.
  4. Creëer unieke bedrijven: creëer zo veel en verschillende bedrijven als je zelf wilt, zoals bakkerijen, kledingwinkels, kunst galerijen, boekwinkels en nog veel meer. Je kunt elk aspect van je bedrijf aanpassen met de Bouwmodus; selecteer welke items je graag zou willen verkopen, beheer je werknemers en haal het meeste uit je klanten!
  5. Nieuwe carrièrepaden: alle nieuwe carrièrepaden zoals het ziekenhuis, het politiestation en het scheikunde laboratorium zijn uitgerust met de nieuwste objecten om je Sim op weg naar succes te helpen! Of ga langs bij de detailhandelaar om te kijken hoe het gaat met je bedrijven, en de ware roeping van je Sims te vinden.
  6. Leer nieuwe vaardigheden: maak kennis met een hele nieuwe set vaardigheden die er voor zorgen dat je Sims nóg meer unieke objecten kunnen creëeren. Sims kunnen nu de perfecte foto maken of een geweldige traktatie bakken en decoreren met de nieuwe fotografie- en kookvaardigheden. De creaties die je Sims tevoorschijn toveren kunnen in alle trots thuis neer gezet worden, of je kunt ze verkopen om wat extra Simdollars te verdienen.
  7. Ontdek Aliens: Aliens zijn op aarde geland, en bevinden zich tussen ons in. Zoek uit welke Sims écht niet van deze wereld kunnen zijn en ontdek de mysterieuze Alien dimensie!

Koop Sims 4 Aan Het Werk vandaag nog!

Dus haal je Sim nu direct uit bed en maak je klaar om de heerschappij over je werkplek over te nemen! De Sims 4 Aan Het Werk komt in april uit voor PC & Mac.

Vereist de Sims 4 basis game (wordt apart verkocht) om te spelen, alle updates om te spelen en internetverbinding voor de installatie van het uitbreidingspakket.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *